Afbestillingsregler

--------------------------------------

Afbestillingsregler og afbestillingsblanket

--------------------------------------

 

Forbrugerne er berettiget til fortrydelsesret på følgende betingelser, hvorved forbrugeren er en fysisk person, der indgår en retlig handel med formål, der hovedsageligt hverken er kommerciel eller selvstændig:

 

 

---------------------

A. Annullering

---------------------

 

Tilbagetrækning

Du har ret til at trække sig ud af denne kontrakt inden for fjorten dage uden at give nogen grund.

Tilbagekaldelsesfristen er fjorten dage fra den dag, hvor du eller en tredjepart, der er opkaldt af dig, der ikke er transportør, har eller har taget de sidste varer i besiddelse.

For at udøve din fortrydelsesret skal du kontakte os (Luxussachen.com GmbH, Große Bleichen 12, 20354 Hamburg, Deutschland, Tlf .: 040/42937578, E-mail: kontakt@luxussachen.com) ved hjælp af en klar erklæring (f.eks. mail eller e-mail sendt pr. post) informere dig om din beslutning om at annullere denne kontrakt. Du kan bruge den vedhæftede model udtræksformular, som ikke er påkrævet.

For at opretholde aflysningsperioden er det tilstrækkeligt, at du sender meddelelsen om udøvelsen af fortrydelsesretten inden udløbet af tilbagetrækningsperioden.

 

Konsekvenser af annulleringen

Hvis du fortrydelsesret i denne aftale, har vi lagt alle de betalinger, som vi har modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (bortset fra de meromkostninger, der skyldes det faktum, at du har valgt en anden metode til levering end vi tilbyder, billigste Standard have) øjeblikkeligt og tilbagebetale det nyeste inden for fjorten dage fra den dato, hvor meddelelsen blev modtaget om din annullering af denne kontrakt med os på. Til denne tilbagebetaling, bruger vi den samme betalingsmetode, som du brugte i den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt aftalt; I intet tilfælde vil du blive opkrævet for disse afdragsgebyrer. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller indtil du har bevist, at du har returneret varerne, alt efter hvad der kommer først.

Du skal returnere varerne til os straks og under alle omstændigheder senest fjorten dage fra den dato, hvor du informerer os om annulleringen af ​​denne kontrakt. Fristen er opfyldt, hvis du sender varerne inden for en frist på fjorten dage.

Du bærer de umiddelbare omkostninger ved returnering af varerne.

Du må kun betale for et eventuelt tab i varernes værdi, hvis dette tab af værdi skyldes en handling, der ikke er nødvendig for undersøgelsen af ​​varernes art, egenskaber og funktion.

 

--------------------

B. Formular tilbagetrækning

--------------------

Hvis du vil tilbagekalde kontrakten, bedes du udfylde denne formular og sende den tilbage.

Til

Luxussachen.com GmbH

Luisenstraße 12

30159 Hannover

Deutschland

E-Mail: kontakt@luxussachen.com

Jeg tilbagekalder hermed (*) kontrakten om køb af følgende varer (*), der er indgået af mig (*)

_______________________________________________________

_______________________________________________________

Bestilt på (*) ____________ / modtaget den (*) __________________

________________________________________________________

Navn på forbrugeren

________________________________________________________

Adressen til forbrugeren

________________________________________________________

Underskrift af forbrugeren (kun når meddelt på papir)

_________________________

Dato

(*) Slet efter omstændighederne